NUMARUL
207-208

Fiecare copil în grădiniţă”

Ca în fiecare an, NIRO Investment Group a sponsorizat şi în 2011 Asociaţia „Ovidiu Rom”, care sprijină introducerea copiilor în programele unor şcoli şi grădiniţe. În numele importanţei educaţiei timpurii şi al dezideratului ca fiecare copil să beneficieze de pregătirea necesară, grupul de firme condus de dl. Nicolae Dumitru s-a implicat, în răstimpul de când este partener al Asociaţiei, în ajutorarea unui număr de 1.300 de copii săraci din 19 comunităţi aflate în 11 judeţe ale ţării. NIRO Investment Group în continuare eforturile de derulare a programului de şcolarizate „Fiecare copil în grădiniţă”, care vizează încă 1.600 de copii lipsiţi de mijloace materiale din alte 41 de comunităţi, donând şi de această dată o importantă sumă de bani.

Sprijinirea lăcaşelor de cult

NIRO Investment Group sprijină lăcaşele de cult, dată fiind importanţa lor pentru comunităţile pe care le deservesc. De implicarea discretă a grupului de firme în îmbunătăţirea activităţii bisericilor au beneficiat, de-a lungul anilor – inclusiv în 2011 – Parohia Sfântul Visarion, Parohia Malu Spart, Arhiepiscopia Bucureștilor (sponsorizare a executării picturilor murale aferente bisericii și a unor cruci tridimensionale pentru turlele Mânăstirii Institutului Biblic Ateliere), Parohia Vatra Luminoasă şi Biserica Sf. Vineri, din cartierul Drumul Taberei.

Rechizite pentru copii sărmani

Sponsor tradiţional al Asociaţiei „Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Socială”, NIRO Investment Group a venit şi în acest an în sprijinul copiilor săraci de pe raza câtorva comune din judeţul Călăraşi, printre care Frumuşani şi Şoldanu. Cei 10.000 RON primiţi din partea sponsorului vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de rechizite şi alte materiale şcolare de care copiii săraci din aceste comune au mare nevoie.

Îmbrăţişarea chinezească”

În incinta zonei comerciale „Dragonul Roşu” a avut loc o festivitate prilejuită de spectacolul artistic prezentat de renumitul ansamblu „Îmbrăţişarea chinezească”, eveniment susţinut de grupul de firme NIRO. Cei peste 2000 de spectatori au fost salutaţi, la începutul spectacolului, de către ES Liu Zengwen, Ambasadorul Chinei la Bucureşti şi dl. Nicolae Dumitru, preşedintele NIRO Investment Group. „Să combinăm Îmbrăţişarea chinezească cu Îmbrăţişarea românească şi să ducem mai departe buna colaborare şi prietenia ce ne leagă”.

Premiu pentru performanţă

De numeroşi ani, NIRO Investment Group susţine performanţele handbalului românesc. Începând din anul 1999 a fost partener al Federaţiei Române de Handbal, iar din anul 2010 a devenit partener oficial al Federaţiei, prin semnarea unui contract agreat de ambele părţi. În această vară, NIRO Investment Group a oferit handbalistelor din „Naţională” un cec în valoare de 100.000 de euro, onorându-şi deviza de a premia performanţa. Evenimentul, desfăşurat la Hotelul InterContinental, a coincis cu împlinirea a 75 de ani de la înfiinţarea Federaţiei.